Avantajele cămășilor Hulber

Tesaturile folosite in manufactura camasilor HULBER au in componenta in majoritate o tesatura din fibra naturala. Designul camasii HULBER este unul inovativ si ne apartine in totalitate.

Camasa HULBER este un produs 100% manufacturat in Romania.

Croiul camasii HULBER este unic si este rezultatul unui studiu propriu privind conformatiile corporale si confortul in purtarea camasii.

Exista posibilitatea de a putea selecta pentru fiecare model de camasa doua optiuni: tiparul slim si tiparul clasic, pentru fiecare masura in parte, pentru a putea acoperi cat mai multe conformatii corporale.

Pentru a reduce riscul de a comanda un produs care sa nu se potriveasca ca masura, va recomandam sa consultati tabelele de masuri si informatiile prezentate pe site, ce ofera toate datele necesare pentru a depasi acest impediment.

Personalizarea camasii HULBER reprezinta un atuu care diferentiaza produsele noastre. Astfel se pot aplica suplimentar la o camasa: monograma prin broderie, buzunar la piept sau sistemul de nasturi (button-down) la gulerul camasii, pentru o pozitie verticala perfecta. De asemenea se poate opta intre un tipar slim si unul clasic pentru fiecare camasa in parte.

Accesoriile camasii HULBER, precum nasturii, ata, insertiile, balenele detasabile, etc sunt de calitate superioara.

Call Now Button