Condiții de livrare și retur

MODALITATI DE LIVRARE

Transportul este asigurat prin intermediul firmelor de curierat rapid FAN CURIERURGENT CARGUS sau DPD. Pretul de curierat pentru un colet sub 1kg este de 20 Ron tva inclus atat pentru Bucuresti cat si pentru celelate localitati din tara. Pentru comenzi care depasesc valoarea de 499 ron taxa de curierat pentru client este zero costul fiind suportat de catre compania SC HULBER DESIGN SRL.

Produsele noastre se livreaza in maximum 10 zile lucratoare.

Camasile comandate onlline, nu sunt pe stoc si sunt lansate in productie imediat dupa receptia notei de comanda. In functie de gradul de incarcare comenzile pot ajunge la client in maximum 10 zile lucratoare. In conditiile in care doriti sa stiti exact cand va fi disponibil produsul dvs va rugam solicitati termenul de livrare la telefonul expus pe site-ul nostru, inainte de lansarea comenzii.

Condiții de returnare

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse de la noi. Daca totusi, din anumite motive, nu sunteti multumit de produsele comandate, le puteti returna iar noi va vom rambursa contravaloarea acestora. Clientii pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, fara semne de uzura sau murdarie, in termen de 15 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, anuntand acest retur in prealabil, DOAR IN SCRIS, pe adresa de email din pagina de contact. In cererea de retur nu uitati sa mentionati numarul comenzii. Nu se iau in considerare cererile de retur telefonice sau sosite pe pe alte cai online. Puteti opta pentru returnarea contravalorii produselor sau achizitionarea altor produse din magazinul nostru. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului. Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare, SC HULBER DESIGN S.R.L. va inapoia contravaloarea produselor in cel mult 15 zile lucratoare de la data primirii returului doar in contul bancar care apartine clientului.

IMPORTANT: Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara.

Orice retur care nu respecta conditiile de mai jos va fi refuzat.

Conditii de returnare:

Returnarea se face doar prin intermediul firmelor de curierat rapid partenere FAN CURIER, URGENT CARGUS sau DPD, livrata direct la adresa indicata, din emailul primit. Taxa transportului trebuie achitata de Clientul care solicita returnarea.

Daca nu primiti acelasi produs/marime/culoare pe care le-ati comandat, produsul se poate returna fara a plati taxa de curierat pentru retur. ATENTIE: Pe site sunt trecute dimensiunile la majoritatea produselor – daca produsul nu vi se potriveste inseamna ca nu ati consultat tabelul de marimi iar in acest caz taxele de transport vor fi suportate de catre client.

In cazul in care produsul achizitionat prezinta defecte din fabricatie (nu din transport) va rugam sa ne contactati in maxim 3 zile de la primirea coletului. Ne asumam raspunderea si va inlocuim articolul cu unul identic (model, marime si culoare), HULBER DESIGN SRL suportand taxele de transport catre dumneavoastra.

Deasemenea, puteti solicita in schimbul produsului returnat o alta marime, o alta culoare, un alt produs sau restituirea contravalorii. Produsele returnate trebuie sa contina ambalajul original (cutie, etichete, folie de protectie – daca este cazul) nedeteriorat si sa nu prezinte urme de uzura, machiaj, miros, etc.

Inainte de a expedia produsele catre dvs. noi verificam sa nu existe defecte din fabricatie, sa fie acelasi model, marime, culoare cu ceea ce ati comandat. Produsele sunt noi, neuzate!

Call Now Button