Lumea noastră

Călătoria noastră a început cu ani în urmă, când am descoperit lumea minunată a țesăturilor.

Începând ca designer de modă, am urmărit întotdeauna frumusețea și armonia, nu numai în artă și modă, ci și în lumea noastră, în jurul nostru.

Cred că produsele de încredere încep cu oamenii și mediul înconjurător. Deciziile oamenilor au făcut ca mediul înconjurător să fie așa cum este astăzi, iar noi dorim să ajutăm oamenii să ia decizii mai bune în mod conștient.

Dorim să luăm parte la acest efort de a aduce echilibru în lume prin crearea de produse de lungă durată, prin utilizarea de țesături naturale și prin faptul că facem tot posibilul pentru a realiza toate ambalajele noastre din materiale reutilizabile și durabile.

În tot ceea ce facem ne propunem să ajutăm la conservarea planetei noastre prin îmbinarea inovației cu tradiția și să nu risipim.

  • Fără producție excesivă, fără lanțuri de aprovizionare complicate și fără consum fără minte.
  • Toți membrii echipei noastre sunt femei, deoarece căutăm să împuternicim femeile la nivel universal, cu un angajament profund de a ajuta și de a crește împreună.
  • Încă de la început, etosul nostru de design a pus stilul durabil și calitatea pe primul loc. Credem că alegerile noastre, garderobele și viețile noastre pot face mai mult cu mai puțin.

Suntem pasionați de inovații în lumea modei, în domeniul textilelor și de îmbunătățirea prin tehnologie a stilului nostru de viață

  • Creăm o gamă de articole de modă naturală, curată, elegantă și neconformă cu moda atemporală, care vă oferă confort, încredere și, prin intermediul tehnologiei, îmbunătățirea BUNĂSTĂRII VOASTRE.
  • Folosim o tehnologie revoluționară și brevetată pentru a trata țesăturile noastre, cu scopul de a ne îmbunătăți experiențele și bunăstarea.
  • Folosim o tehnologie inovatoare care protejează constant mediul înconjurător. Ne angajăm să achiziționăm materiale de calitate care vor avea un impact mai mic asupra mediului înconjurător. Dar nu doar țesăturile și garniturile fac un produs sustenabil, ci și munca pentru a ne asigura că procesele pe care le folosim sunt, de asemenea, prietenoase cu planeta.

Ethosul nostru de design se concentrează pe crearea de piese care nu necesită efort și care transcend tendințele sezoniere, potrivindu-se perfect în orice garderobă modernă. Alegem longevitatea în locul tendințelor trecătoare. Atelierul nostru pune preț pe măiestrie și calitate.

Fiecare piesă pe care o creăm este atemporală și este făcută să dureze. De la starea de spirit din spatele unei colecții până la construcția subtilă a unei manșete, aceste detalii creative fac parte din ceea ce conferă integritate hainelor noastre discrete. Stilul vine cu substanță, forma urmează funcția. 

  • Ne-am proiectat ambalajul pentru a încorpora materiale mai durabile și complet reciclabile. Prioritatea noastră numărul unu este reducerea volumului de materiale utilizate. 
  • Nu folosim ambalaje din plastic pentru a ne proteja hainele în timpul transportului, iar toate ambalajele noastre sunt reutilizabile. 
  • Ne propunem să obținem ambalaje 100% reciclate, reutilizabile sau compostabile.