Livrare și plată

 

O experiență de plată mai rapidă și mai ușoară.

Toate instrumentele de plată sunt salvate în condiții optime de securitate.

Acceptăm carduri bancare emise oriunde în lume sub sigla Visa și MasterCard.

Hulber folosește metodele de plată NETOPIA. Mai multe informații despre aceste opțiuni pot fi găsite aici.

Serviciile disponibile prin intermediul platformei de plăți NETOPIA sunt furnizate de către compania NETOPIA FINANCIAL SERVICES S.R.L., înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40 / 12763/2020, cod unic de înregistrare RO43131360, cu sediul în Bd. Dimitrie Pompeiu 9-9A, IRIDE BUSINESS PARK, Clădirea 24, etaj 4, Sector 2, București, 020335.

Vă sfătuim să fiți atenți la achizițiile dumneavoastră.

*Vă rugăm să rețineți că HULBER nu vă poate oferi detalii cu privire la motivul pentru care nu sunteți eligibil să plătiți folosind NETOPIA. Dacă aveți întrebări legate de plată, vă rugăm să contactați serviciul de asistență clienți NETOPIA.

Livrarea se face prin servicii de curierat.

Timpii de livrare variază în funcție de locația dumneavoastră. Timpii de livrare menționați sunt doar estimativi și pot fi supuși unor posibile modificări ale programului de livrare. Curierii estimează o medie de 1-5 zile lucrătoare pentru a livra la majoritatea destinațiilor. Timpii de expediere tind să fie prelungiți de către toți transportatorii în perioada de vârf (Crăciunul), din noiembrie până în decembrie.

Deși ne străduim să vă expediem comanda cât mai curând posibil, nu se garantează niciun termen de livrare. Din cauza diverselor circumstanțe adesea neprevăzute care pot afecta livrarea, inclusiv, dar fără a se limita la: inundații, drumuri blocate, blocaje în trafic, nu se garantează niciun termen de livrare.

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)